Tentang kami.

Teknokrati Maju Enterprise (001804343-A) telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan sehingga sekarang masih giat menjalankan servis rekabentuk laman web kepada pelanggan-pelanggan yang memerlukan.

Juru rekabentuk laman web kami, encik Efendy telah berpengalaman di dalam bidang ini sejak tahun 2007 lagi. Dengan berbekalkan pengalaman 11 tahun di dalam bidang ini, kami yakin anda pasti akan berpuas hati dengan servis yang kami sediakan kepada anda.

Servis yang kami sediakan.

1. Rekabentuk laman web.

Sekiranya anda ingin mempunyai laman web sendiri maka kami sedia membantu anda. Tidak kira sama ada laman web yang anda inginkan itu berbentuk laman web syarikat, blog peribadi, blog perniagaan, laman web affiliate, kedai online dan sebagainya maka anda boleh mempercayai kami.

Berbekalkan pengalaman lebih daripada 8 tahun, juru rekabentuk laman web kami yakin bahawa anda pasti akan berpuas hati dengan servis yang kami persembahkan kepada anda.

Anda juga pasti berpuas hati dengan harga yang kami tetapkan kepada anda. Bahkan dari masa ke semasa kami sering mengadakan promosi dari segi servis dan harga untuk membantu anda mempunyai laman web sendiri.

Mulakan langkah anda ke arah kejayaan. Hubungi kami sekarang jika anda mahukan laman web sendiri.

Hubungi kami Lihat portfolio kami Apa kata pelanggan kami

2. Servis WordPress.

Sekiranya anda mempunyai laman web yang menggunakan portal WordPress dan anda mempunyai sebarang masalah dengan laman web anda, maka servis ini amat sesuai untuk anda. Kami amat berpengalaman di dalam operasi WordPress dan telah banyak membantu pelanggan dari dalam dan luar negara untuk menyelesaikan masalah laman web WordPress mereka.

Pelbagai jenis permintaan pernah dihadapkan kepada kami dan kebanyakan daripadanya dapat kami selesaikan. Antara permintaan yang pernah kami selesaikan adalah seperti berikut :-

  • Masalah laman web rosak.
  • Menukar layout laman web.
  • Memasukkan logo, imej atau artikel.
  • Menambah halaman di dalam laman web.
  • Mengubah laman web ke server lain.
  • Mengubah laman web kepada nama domain berbeza.
  • Duplikasi laman web kepada laman web baru.
  • Rekabentuk semula laman web sedia ada supaya lebih menarik.
  • dan lain-lain.

Kami tidak menetapkan harga untuk servis ini memandangkan setiap jenis masalah memerlukan pemerhatian dan jangkamasa siap yang berbeza. Namun demikian kami pasti bahawa harga yang kami tetapkan adalah sangat berpatutan. Hubungi kami sekarang jika anda mempunyai sebarang masalah dengan laman web WordPress anda.

Hubungi kami Lihat portfolio kami Apa kata pelanggan kami